Ha az üzenet helytelenül jelenne meg. Kérjük, kattintson ide!

Márciusban induló Excel és PowerPoint tanfolyamok

Márciusban induló PowerPoint - a hatékony vizuális kommunikációért, valamint az Excel táblázatkezelési ismeretek haladóknak című képzéseink most kedvező áron érhetők el, ha magával hoz +1 főt. Ebben az esetben a jelentkezési díjból 10%-ot engedünk el. Amennyiben magánszemélyként venne részt a képzésen, úgy a tanfolyam díjának a 60%-át kell csak kifizetnie.

Képzéseink az elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati feladatokra, amiket az oktatóval közösen és önállóan is elkészítenek az óra során. A képzéseken online és tantermi formában is részt lehet venni. Tantermi képzés esetén külön díjazás ellenében biztosítunk étkezési szolgáltatást is: büfé (2 500 Ft/fő/nap+Áfa) és meleg ebéd (2 000 Ft/fő/nap+Áfa).

TANFOLYAM KÓDJA, NEVE HOSSZA KEZDŐ DÁTUM NETTÓ ÁRA
SZT PPT - PowerPoint, a hatékony vizuális kommunikációért 1 nap / 8 tanóra 2023.03.13. 25 000 Ft/fő+Áfa
SZT EXC-H - Excel táblázatkezelési ismeretek haladóknak 2 nap / 16 tanóra 2023.03.16. 39 000 Ft/fő+Áfa

Megjegyzés: Az Áfa értéke: 27%. Képzést minimum 5 fő részvétele esetén indítunk. Amennyiben a szükséges hallgatói létszám nem áll össze, úgy a képzést előzetes egyeztetés alapján módosított időpontban tartjuk meg. A tanfolyamon való részvétel előfeltétele, a számlaösszeg előzetes kiegyenlítése.


Részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Szirtes Technologies Kft.
www.szirtes.com
Tel.: +36 1 999 6514
Cím: 1139 Budapest, Forgách u. 21.
E-mail: info@szirtes.com

Leiratkozás