Ha az üzenet helytelenül jelenne meg. Kérjük, kattintson ide!

Induljon velünk egy utazásra!

Önnek sikerült már becsekkolnia?

Hamarosan indulnak tavaszi képzéseink, melyek között on-premises, hybrid vagy cloud technológiák egyaránt megtalálhatóak és nem kizárólag csak Microsoft témakörben. Legyen szó üzemeltetésről, security vagy fejlesztői tanfolyamokról, aktuális képzési listánkban most bármelyik igényre megtalálja azt, ami Önnek kell.

Microsoft képzések esetében most az új szerepkör alapú tanfolyamok mellé vizsgát is adunk, míg a régebbi témakörök esetében kedvezményesen juthat az oktatáshoz. Felhasználói képzésünk esetében, pedig a magánszemélyeknek biztosítunk egyedi kedvezményt. Aktuális képzéseink listáját a PDF-ben megtalálja.

Amennyiben csak a Microsoft vizsgák érdekelnék, úgy azt összegyűjtöttük Önnek, hogy ne kelljen keresnie: https://szirtes.com/ms-vizsga-voucherek/page/297

Aktuális akciók a vizsga voucherekre:

VIZSGA KÓDJA, NEVE NETTÓ ÁRA
A85-04430 - Microsoft Advanced Role Based Certification Exam voucher – Új! Limitált kiadás. 76 € + Áfa / vizsga
A85-04151 - Pearson/VUE MCP Exam Voucher 112 € + Áfa / vizsga
A85-04343 - PearsonVUE MCP Exam Replay Voucher 142 € + Áfa / vizsga
A85-04344 - Exam Replay with Practice Test 166 € + Áfa / vizsga
PPM-00001 - Microsoft Fundamentals Certification Exam Voucher 80 € + Áfa / vizsga
Megjegyzés: az áfa értéke: 27%. A vizsga ára a gyártó által történő áremelésének függvényében vagy árfolyam változás esetén változhat. A vizsga voucherek megvásárlásának napján, Takarékbank eladási devizaárfolyamon forintosítunk és forint alapú számlát állítunk ki.

SzirTicket oktatási kupon

Ha szeretne kedvezményesen hozzájutni a képzésehez egész évben, akkor oktatási kuponunkat ajánljuk a figyelmébe. A kupon beváltható bármelyik Microsoft vagy sajátfejlesztésű Microsoft képzésünkre. Részletekért látogasson el weboldalunkra: https://szirtes.com/szirticket-kupon/page/144 

Szirtes Technologies Kft.
www.szirtes.com
Tel.: +36 1 999 6514
Cím: 1139 Budapest, Forgách u. 21.
E-mail: info@szirtes.com

Leiratkozás